Setmana Cultural

S’aproven les bases del concurs de pintura ràpida de Cubelles

En total, es repartiran 1.400 euros en premis

Redacció Cubelles 04-01-2016 9:46 Lectures 1509
S’aproven les bases del concurs de pintura ràpida de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

S’aproven les bases del concurs de pintura ràpida de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat les bases per participar a la propera edició del concurs de pintura ràpida que s’ha de celebrar amb motiu de la Setmana Cultural 2016. En total es repartiran 1.400 euros en premis, la mateixa quantitat que enguany. El guanyador obtindrà 500 euros, hi haurà un segon premi de 300 euros i tres tercers de 200 euros.

A partir d’aquest dimecres dia 30 de desembre, les bases seran exposades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOP) i, en cas que no hi hagi cap al·legació, seran aprovades de manera instantània.

Segons que ha aprovat la regidoria de Cultura, el concurs es durà a terme durant la Setmana Cultural de 8.00 h. a 13.30 h. i la temàtica estarà relacionada amb Cubelles i el seu entorn. Només es podrà presentar una obra per participant i la tela no anirà emmarcada. La inscripció i el segellat de bastidors tindrà lloc al Centre Social de les 8.00 h. a 9.15 h.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No