130 anys del Círcol Catòlic

Paquita Roig i Sergi López, guardonats a la Festa del Círcol Catòlic

El premi, obra de l'artista vilanovina Rosa Altès, representava un gat del pintor Armand Cardona Torrandell

Joan Maria Gibert Vilanova i la Geltrú 19-01-2016 12:28 Lectures 3376
Paquita Roig i Sergi López, guardonats a la Festa del Círcol Catòlic . Joan Maria Gibert

Paquita Roig i Sergi López, guardonats a la Festa del Círcol Catòlic . Joan Maria Gibert

GALERIA D'IMATGES DE LA FESTA DE CÍRCOL CATÒLIC

La directora de teatre Paquita Roig i el popular actor Sergi López van ser guardonats aquest cap de setmana amb els premis a Trajectòria amateur i professional, respectivament, a la primera festa del Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú.

El premi, obra de l'artista vilanovina Rosa Altès era un gat del pintor Armand Cardona Torrandell. A la festa amb motiu dels 130 anys del Catòlic es van fer uns tastets de les obres que l'Escotilló Grup de Teatre té en cartell i de les que s'estant assajant per a la seva representació.

L'acte va ser presentat pel periodista Jordi Martí, director del Canal Blau, i els premis els van lliurar l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i la regidora Ariadna Llorens amb la participació de l'actor Dafnis Balduz. El president del Círcol Catòlic, Ignasi Gimeno, va dir que la festa tindrà continuïtat l'any que ve. 


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No