#SetmanaSantaelvendrell

El Vendrell torna a convocar un concurs d'Instagram per a la Setmana Santa

Només caldrà que els usuaris captin amb els mòbils aquells llocs, moments o situacions que considerin representatius del seu pas pel municipi del Vendrell i les seves platges

Redacció El Vendrell 03-03-2016 10:30 Lectures 1258
El Vendrell torna a convocar un concurs d'Instagram per a la Setmana Santa. EIX

El Vendrell torna a convocar un concurs d'Instagram per a la Setmana Santa. EIX

Es convoca un nou Concurs Instagram per a la Setmana Santa. D’aquesta manera, la Regidoria de Turisme del Vendrell aposta per una xarxa de referència, que té un gran públic turístic molt actiu, i el seu compte és @turismevendrell.

L’objectiu del Concurs és que vilatans i visitants puguin participar en una acció col·lectiva per fomentar la participació i promocionar el municipi arreu del país i del món, a través de l’etiqueta #SetmanaSantaelvendrell.

La temàtica del Concurs serà lliure. Només caldrà que els usuaris captin amb els mòbils aquells llocs, moments o situacions que considerin representatius del seu pas pel municipi del Vendrell i les seves platges. Entre totes les imatges enviades pels usuaris, se n’escollirà una, que serà la premiada.

El termini de participació en el concurs començarà el 21 de març i finalitzarà el 28 de març de 2016.

Les bases del Concurs es poden consultar al portal www.elvendrellturistic.com


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No