Nova temporada

Bordegassos estrenen temporada aquest diumenge a la plaça Vella

Els vilanovins buscaran debutar a plaça amb tres castells de set

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-04-2016 20:31 Lectures 1208
Bordegassos estrenen temporada aquest diumenge a la plaça Vella. Maite Gomà

Bordegassos estrenen temporada aquest diumenge a la plaça Vella. Maite Gomà

Comença la nova temporada castellera per als Bordegassos de Vilanova i els Nens del Vendrell, que aquest diumenge donaran el tret de sortida a la temporada compartint diada a la plaça Vella del Vendrell (12.00 h) amb l’objectiu d’alçar els seus primers castells del 2016. Per a les dues colles la diada també serà especial perquè hi estrenen cap de colla: Jordi Perona als de la capital del Garraf i Pere Rovira als de la del Baix Penedès.

Els vilanovins es marquen com objectiu completar-hi tres castells de set. La lògica fa pensar que el tres de set, el quatre de set amb l’agulla i el quatre de set podrien ser els castells escollits pels Bordegassos per a l’estrena a plaça. A assaig la colla ja ha passat diverses vegades la torre de sis neta, però tot indica que encara no serà l’hora de l’estrena de la torre de set. El cinc també ha evolucionat positivament a assaig.

Els Nens podrien apostar per estrenar-se amb algun castell de vuit. A plaça també hi haurà els Sagals d’Osona, que ja han fet un parell d’actuacions i ja han estrenat la gamma de set i mig.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No