Somriures valents

La penedesenca Marta Fos publica un conte solidari sobre la malaltia de Duchenne

Els beneficis del llibre infantil aniran destinats íntegrament a donar suport a dos projectes del Servei de Neurologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

La penedesenca Marta Fos publica un conte solidari sobre la malaltia de Duchenne . EIX

La penedesenca Marta Fos publica un conte solidari sobre la malaltia de Duchenne . EIX

La penedesenca Marta Fos ha escrit, amb il·lustracions de Miguel Ángel Teijeiro, el conte solidari Somriures valents. El llibre mostra la malaltia de Duchenne explicada per un nen que la pateix. És una forma de conscienciar a la societat i als infants de la vida que porten els nens que pateixen la distròfia muscular de Duchenne. 

Està editat per l’associació Duchenne Somriures Valents i els beneficis del llibre aniran destinats íntegrament a donar suport a dos dels projectes proposats per la Unitat de Patologia Neuromuscular i el Laboratori d'Investigació Aplicada en Malalties Neuromusculars Infantils que formen part del Servei de Neurologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Concretament al projecte de suport psicològic als nens i famílies amb la distròfia muscular de Duchenne i Becker i al projecte per la investigació i recerca de la malaltia. 

El llibre es pot adquirir a través de l’autora i a l’adreça de correu de l’associació info@somriuresvalents.org

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!