Soy Semilla Tour 2016

Macaco torna a Vilanova el 10 de juny amb el directe més íntim

El concert s'inclou a la seva gira Soy Semilla Tour 2016 i es farà a la pista principal de La Daurada Beach Club

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-05-2016 9:47 Lectures 2809
Macaco. EIX

Macaco. EIX

Macaco tornarà a actuar a Vilanova i la Geltrú el proper 10 de juny, a l'escenari de La Daurada Beach Club, que torna a convidar l'artista català per repetir l'èxit de la trobada amb la ciutat l'estiu de 2013.

Músic i compositor, Macaco reafirma el seu treball musical més íntim en un nou disc lliure de tot clixé Historias Tatooadas (Mundo Zurdo -Sony, 2015), que evidència la seva curiositat davant de cultures i estils musicals buscant l'origen de la cançó. Un oportunitat nova per ballar al so de la narrativa d'Històries Tatooadas, que sens dubte deixarà empremta.

Macaco extrema en aquest treball la cura dels textos i lliura una obra major. El seu disc més universal és també el més íntim on totes les col·laboracions externes s'inscriuen en el seu cercle familiar. Conté els millors versos de la seva carrera, regala imatges de commovedora plasticitat i, arrencant per "solerías" o enarborant la bandera del compromís social, s'inscriu en la lliga dels trobadors que, amb l'agulla de la seva veu, deixen en l'oïdor una marca indeleble.


GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No