Públic fidel

Èxit del primer ‘Escenari Secret’ convocat pel teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca

Es tracta d'una convocatòria per al públic més fidel dels dos equipaments municipals, que no sabia on anava ni què anava a veure

Redacció Vilafranca del Penedès 18-05-2016 11:59 Lectures 2113
Èxit del primer ‘Escenari Secret’ convocat pel teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal. Ajuntament de Vilafranca

Èxit del primer ‘Escenari Secret’ convocat pel teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal. Ajuntament de Vilafranca

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Diputació de Barcelona i de Bodegues Pinord van dur a terme el passat dijous i per primera vegada l’Escenari Secret, un premi al seu públic més fidel.

Tot ha començat amb la convocatòria, que prèviament s’havia fet al públic més fidel del teatre i de l’Auditori. A les 20.15h s’han trobat a la cruïlla dels carrers del Dr. Pasteur i de Sarriera.  A més, cada persona, podia convidar a una altra que habitualment no anés al Teatre ni a l’Auditori. Ningú no sabia on anava ni què anava a veure. Aquest és un dels requisits de l’Escenari Secret, la sorpresa.

Finalment s’ha desvetllat el misteri. Dividits en dos grups, s’ha acompanyat al públic a dos dels espais de Bodegues Pinord on han vist la representació de dues peces de microteatre del Festival Píndoles.

Per una banda, El transportista d’orgues, d’Helena Codorniu protagonitzat per Marc Barbena. Embolicat amb una bata d’estar per casa, un home seu en una butaca del menjador amb el seu fill a la falda de la seva única cama. Melangiós, escolta una música d’orgue corprenedora i observa com, a prop seu, la treballadora de la llar planxa uns pantalons a ritme de la melodia.

A l’altra sala el públic gaudia amb El catalón d’una nit d’estiu, de Roc Esquius i interpretada per Núria Deulofeu, Carles Garcia Llidó, Isidre Montserrat i Blanca Pascual. Aquesta nit, un aspirant a cantant improvisador fa una prova per un dels grups més potents del moment. Però també aquesta nit, coneixerà a la noia que vol veure despertar cada dia.

Les obres d’una durada aproximada de 15 minuts van sorprendre el públic que després es va intercanviar de sala.

Un cop acabat el teatre els dos grups es van dirigir per l’interior de les bodegues Pinord fins a un altre dels escenaris, on es va oferir una copa de cava i en uns minuts van trobar la última sorpresa. Va aparèixer el músic Xarim Aresté acompanyat per la seva guitarra elèctrica. Aresté va saber connectar amb el públic, molt divers en edats i gustos musicals i va fer algunes cançons del seu darrer disc La Rosada.

Així va cloure el primer Escenari Secret que va ser agraït i valorat de manera molt positiva per tot el públic.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No