Simbologia franquista

Retiren una placa franquista dels pisos de protecció de la Plaça de la Palla del Vendrell

La placa està ubicada a la façana d'un habitatge particular del carrer de Mar, dedicada a Francisco Palau Rabassó, fundador de la Peña ibérica del Vendrell

Retirada de simbologia franquista al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Retirada de simbologia franquista al Vendrell. Ajuntament del Vendrell

En compliment de l'acord de Ple del passat 19 de gener de 2016 de retirada de la simbologia franquista del municipi del Vendrell, aquest matí, des de la Regidoria de Via Pública s'ha procedit a retirar la placa de la Plaça de la Palla, adossada a la façana d’un grup d’habitatges.

De mosaic hidràulic rectangular, la placa anunciava la construcció d’un grup d’habitatges de promoció oficial. En el text s’esmenta l’organisme promotor (en aquest cas, la Delegación Nacional de Sindicatos), a més del nom del grup, el nombre d’habitatges i l’any de construcció o de promoció. El text va acompanyat de dues imatges: a l’esquerra el jou i les fletxes amb les sigles INV (de l’Instituto Nacional de la Vivienda) amb la casa; i a la dreta el pic, l’espiga i la palma, relatius a l’Obra Sindical del Hogar.

Està previst que aquest dimarts al matí es retiri la placa ubicada a la façana d'un habitatge particular del carrer de Mar, dedicada a Francisco Palau Rabassó, fundador de la Peña ibérica del Vendrell.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!