Tres Tombs

Una trentena de carruatges van participar dissabte a la III Festa del Cavall

La desfilada va estar dedicada al conreu d'hortalisses

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-08-2016 13:19 Lectures 1509
35 carruatges van participar aquest dissabte a la III Festa del Cavall. EIX

35 carruatges van participar aquest dissabte a la III Festa del Cavall. EIX

Molt bona participació a la tercera edició de la Festa del Cavall de Vilanova i la Geltrú que es va celebrar aquest dissabte a la tarda. En total van participar 35 carruatges i 35 muntures que provenien de diferents poblacions de la comarca del Garraf i de l'Alt Penedès, com Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sant Miquel d'Olèrdola o Cubelles.

L'alcaldessa accidental, Glòria Garcia, va presidir l'acte, acompanyada del president de l'Associació dels tres Tombs de Vilanova i la Geltrú. Jaume Mercadé. Mentre els carruatges i les muntures desfilaven per davant de la plaça del Port es van dur a terme explicacions del que passava en català, castellà, anglès i francès. Tot els participants es va endur un diploma acreditatiu de la seva participació i un tortell. També destaca el fet que a la plaça del Port es va instal·lar una carpa on es va poder veure una exposició de diferents verdures i hortalisses, es va oferir una degustació d'un tapa de carbassó. I es va posar a la venda el tradicional tortell dels Tres Tombs.

El bon temps que va acompanyar la festa va fer que el passeig Marítim congregués un bon nombre de públic que va estar molt atent a les evolucions de la desfilada. Aquest acte va estar organitzat per l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú i l'Ajuntament de la ciutat. 


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No