Pintura

Es lliuren els premis Concurs de Pintura del Vendrell 2016

El primer premi, de 1.800 euros, concedit per Serveis Mèdics Penedès, va ser per a l’obra La luz sobre el agua de M. Teresa Durà Sepulcre

Redacció El Vendrell 29-08-2016 13:00 Lectures 3077

Arxivat a:

Es lliuren els premis Concurs de Pintura del Vendrell 2016. Ajuntament del Vendrell

Es lliuren els premis Concurs de Pintura del Vendrell 2016. Ajuntament del Vendrell

El divendres 26 d’agost, a la tarda, a la Sala del Portal del Pardo, es va fer el lliurament de premis del Concurs de Pintura del Vendrell 2016. L’acte va coincidir amb la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades i de la del guanyador del Concurs del 2014, Josep M. Batlle.

El primer premi, de 1.800 euros, concedit per Serveis Mèdics Penedès, va ser per a l’obra La luz sobre el agua de M. Teresa Durà Sepulcre, d’Elx. Com a guanyadora del primer premi, exposarà el 2018 coincidint amb la sisena edició del Concurs.

El segon premi, de 1.000 euros, concedit per Barnadas Assessors, SL, va ser per a l’obra El Gòtic de Barcelona de Julio García Iglesias, d’Abrera.

I el tercer premi, de 750 euros, concedit per l’Ajuntament del Vendrell, va ser per a l’obra Marismes de Sant Salvador de Maria Rovira Ribas, del Vendrell.

Les dues exposicions es podran visitar a la sala vendrellenca fins al dissabte 24 de setembre, en el següent horari: de dilluns a divendres de 18 h a 20:30 h i dissabtes d’11 h a 13 h.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No