XXVI Concurs de Castells

El Concurs és Verd un cop més

Els Castellers de Vilafranca assaboreixen el seu 11è títol en el concurs més disputat de la història, on la Colla Vella dels Xiquets de Valls els ha posat contra les cordes fins a l’últim moment

El primer 4d10fm descarregat de la història dels Castellers de Vilafranca, a la tercera ronda del Concurs de Castells de Tarragona.. Joan Ignasi Gómez

El primer 4d10fm descarregat de la història dels Castellers de Vilafranca, a la tercera ronda del Concurs de Castells de Tarragona.. Joan Ignasi Gómez

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des del principi, els verds han fet baluard de la seva arrencada. El 3 de 10, amb la tranquil·litat que els ha portat a assegurar-lo, ha estat l’inici de la gesta. Descarregar el 4 de 10 en segona ronda ha estat la injecció de moral perfecta. Sense cap mena de dubte, l’estratègia era collar des d’un bon principi la Colla Vella, que obria plaça amb el 4 de 10. Carregat, però no descarregat. Gairebé. S’ha aparegut el fantasma del primer diumenge de festes de Santa Tecla i, quan tothom pensava que el descarregarien, ha fet llenya.

La Vella, lluny de donar-se per morta, ha reviscolat amb el 4 de 9 net. És una estructura que fa molts mesos que dominen i que els feia posar la por al cos als vilafranquins que sumaven també la torre de vuit neta, només carregada.

Finalment, després d’un intent de descarregar la torre de vuit dels verds sense èxit, la Vella s’ho ha jugat tot a la carta màgica: el tres de nou sense folre. No ha pogut ser. Els vilafranquins, aleshores, esdevenien els guanyadors del Concurs de Castells de Tarragona. És el seu vuitè títol consecutiu a Tarragona, dels onze que tenen.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local