Imatges del municipi

Les imatges del primer Concurs d'InstaCunit decoren l'estació de tren de Cunit

Són 16 fotografies acompanyades de 24 imatges més que han estat escollides per l'equip d'INSTACUNIT com a imatges representatives del municipi

Redacció Cunit 09-11-2016 18:28 Lectures 1879
Les imatges del primer Concurs d'InstaCunit decoren l'estació de tren de Cunit. Ajuntament de Cunit

Les imatges del primer Concurs d'InstaCunit decoren l'estació de tren de Cunit. Ajuntament de Cunit

La mostra s'inaugura el divendres 18 a les 19h a la mateixa estació. L'Estació de tren del municipi de Cunit compta des d'avui amb una nova decoració interior gràcies a les fotografies guanyadores i seleccionades arran del primer concurs a les xarxes socials promogut per la comunitat digital 'InstaCunit'.
 
Durant 8 setmanes consecutives els seguidors del perfil 'INSTACUNIT' tant a Facebook com a Instagram com a Twitter van poder participar fent 'M'agrada' a les fotografies que es publicaven en aquells 7 dies. El resultat van ser un total de 16 imatges de Cunit realitzades per cunitencs o per seguidors que a partir d'ara i durant els propers 6 mesos estaran exposades al vestíbul de l'estació de tren.

A aquestes 16 fotografies, en les quals hi apareix l'autoria de cadascuna, les acompanyen un total de 24 imatges més que han estat escollides per l'equip d'INSTACUNIT com a imatges representatives del municipi i que mostren l'essència de Cunit. aquestes estaran exposades de forma permanent.

Un grup de cunitencs va posar en marxa INSTACUNIT al mes de febrer d'aquest any, obtenint una ràpida i positiva resposta per part de tota la comunitat. Actualment, entre les dues xarxes socials sumen més de 3.500 seguidors; a Facebook compta amb més de 1.100, a Instagram gairebé 2.000 i a Twitter més de 600.

El concurs va ser la primera experiència de col·laboració entre l'Ajuntament de Cunit i INSTACUNIT, amb l'objectiu de portar a terme accions destinades a la promoció del municipi en general i també d'accions concretes en esdeveniments de rellevància que tenen lloc a Cunit.

D'aquesta manera, el Consistori es va posar en contacte amb ADIF per a decorar el vestíbul de l'estació de tren de Cunit amb totes aquestes imatges. La intenció és que siguin itinerants i que es canviïn cada 6 mesos.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, celebra "Després de diverses gestions, ja tenim ben decorat el vestíbul de l'estació de tren de Cunit. Agraeixo als responsables d'Adif per la seva predisposició, i sobretot, als impulsors d'aquesta iniciativa, que són els que han coordinat amb molta dedicació el primer concurs així com tota l'activitat 2.0. INSTACUNIT a les xarxes socials ens dóna valor com a municipi i aporta un plus pel que fa a la promoció i a la difusió de tot el que és nostre. Continuarem fent feina conjunta perquè entre tots puguem gaudir de fotografies, d'imatges, de moments, de racons, de sensacions del nostre municipi, i perquè aquests seguidors siguin molts més i entre tots seguim deixant testimoni i petjada del que més ens agrada de Cunit".

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No