L’ESCULTOR DE DÉU

L'escriptor vilanoví Vicenç Aguado presenta la seva primera novel·la, amb escenaris locals

L’Escultor de Déu, finalista del IV Premi Gregal de Novel·la l’any 2015, s'ambienta en el segle XIV i en la història d'un esclau grec que lluita per la seva llibertat

Redacció Vilanova i la Geltrú 29-11-2016 11:05 Lectures 4615
Vicenç Aguado. EIX

Vicenç Aguado. EIX

Vicenç Aguado, autor de llibres com Els Contes de Vilanova i la Geltrú i altres contes del Cep i la Nansa, s’estrena com a novel·lista amb L’Escultor de Déu, finalista del IV Premi Gregal de Novel·la l’any 2015. Un esclau grec lluita per la seva llibertat, esdevenint un important escultor que participa en les obres més importants de la Catalunya esplendorosa del segle XIV i és testimoni excepcional de la forja d’una nació. Més enllà d’una lluita personal, aquesta novel·la ens fa reflexionar sobre les obligacions i condicionaments que limiten la llibertat de l’individu.

La presentació de la novel·la tindrà lloc el proper 14 de desembre a Vilanova i la Geltrú, al Museu Víctor Balaguer, que és a més un dels escenaris de la novel·la. Vicenç Aguado i Cudolà és professor de Dret Administratiu a la Universitat de Barcelona. Com a escriptor, ha publicat diversos llibres literatura infantil i juvenil.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres