Un centenar de fotografies

Es presenta Instants, un llibre de fotografies de la Festa Major de Vilafranca

El llibre, l’autor del qual és el fotògraf Ignasi Blanca, ha estat editat per l’estudi de disseny Rufus

Redacció Vilafranca del Penedès 21-12-2016 10:18 Lectures 1729
Es presenta Instants, un llibre de fotografies de la Festa Major de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Es presenta Instants, un llibre de fotografies de la Festa Major de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

La Casa de la Festa Major va acollir ahir al vespre la presentació del llibre Instants, un recull fotogràfic d’instantànies de la Festa Major, preses des de punts de vista força diferents als habituals. El llibre, l’autor del qual és el fotògraf Ignasi Blanca, ha estat editat per l’estudi de disseny Rufus, i a partir d’avui es posarà a la venda al preu de 29 euros.

El llibre recull més d’un centenar de fotografies que, amb la col.laboració d’altres fotògrafs, han culminat amb un nou llibre de la Festa Major, fotogràfic, i ple d’instants curiosos de la més típica.

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va agrair aquesta iniciativa, destacant que “la Festa Major és el nostre DNI, i que cal renovar-lo de tant en tant, però mantenint la nostra identitat. Per això, era i és important una nova visió de la Festa que aquest llibre recull molt i molt bé”. Per Regull, el llibre és molt atractiu “ja que permet copsar la festa de manera molt fàcil, però des de punts de vista diferents, interessants”.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No