Festivals d'estiu

El cartell del Vida 2017 incorpora tres artistes internacionals emergents

Parcels, Shame i Gabriela Cohen se sumen als ja confirmats Fleet Foxes, Phoenix i La Casa Azul, entre altres

ACN Vilanova i la Geltrú 23-12-2016 0:05 Lectures 3517
Parcels. EIX

Parcels. EIX

El Vida 2017 comptarà amb les actuacions de Parcels, Shame i Gabriela Cohen, tres artistes internacionals emergents que el festival vol contribuir a projectar. Sota l’eslògan ‘Vida Next Big Thing’, el festival ha anunciat el concert de la formació australiana Parcels pel primer dia del festival, el 29 de juny, garantint un gran espectacle de funk-pop. Pel que fa als londinencs Shame, la banda actuarà el divendres dia 30, mentre que l’ex vocalista de The Furrs, Gabriella Cohen, ho farà en la jornada de dissabte, 1 de juliol. Aquestes tres confirmacions s’afegeixen al cartell que el Vida està desgranant lentament, on ja hi ha anunciats Fleet Foxes, Phoenix, The Flaming Lips, Real Estate i La Casa Azul. El festival es celebrarà als jardins de la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú del 29 de juny al 2 de juliol.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No