Nova temporada

Laura Álvaro, nova presidenta dels Minyons de l'Arboç, la primera dona que exerceix aquest càrrec

Aquest cap de setmana es van fer eleccions a la nova junta administrativa de la colla castellera, després que l'anterior junta renunciés a continuar la resta de mandat

Redacció L'Arboç 15-02-2017 17:27 Lectures 1307
Laura Álvaro, nova presidenta dels Minyons de l'Arboç, la primera dona que exerceix aquest càrrec. Minyons de l'Arboç

Laura Álvaro, nova presidenta dels Minyons de l'Arboç, la primera dona que exerceix aquest càrrec. Minyons de l'Arboç

Laura Álvaro González es des d'aquest cap de setmana la nova presidenta dels Minyons de l'Arboç. És la primera dona que exerceix aquest càrrec en tota la història de la colla castellera penedesenca. El passat dia 11 de febrer a les 17:00 hores, es va celebrar l’Assemblea General de la Colla Castellera Minyons de l’Arboç. Degut a que la Junta Administrativa presidida per Pedro Osorio va renunciar a continuar l’any que li restava del seu mandat, es van convocar eleccions. Només hi va haver una candidatura que es va presentar, i va ser escollida per majoria absoluta.

La nova Junta està composta per les següents persones:

Presidenta: Laura Álvaro González
Vicepresident: Salvador Bassa Sans
Secretaria: Marta Expósito Ridaura
Tresorer: Jose María Trejo Mulet
Vocal: Manuel Alejandro Trejo Carrillo

També hi ha un gran nombre de persones que estaran en les diferents àrees que l’actual Junta ha creat. L’actual Junta Administrativa ha optat per una Junta nombrosa, proposant noves àrees, metodologies diferents, afegint jovent pensant en el futur pròxim de la colla i sobretot amb moltes ganes de treballar per a la colla. En la seva presentació davant l’assemblea, van voler deixar clar que volen fomentar la comunicació entre els components de la colla i que ells són la veu d’aquesta i estan oberts a escoltar a tothom. També vàren voler destacar, que la junta es va construir amb el consens de tots i que no va ser la Presidenta qui va escollir el seu equip, sinó que la resta de components vàren escollir a la seva Presidenta i això ho valoren molt positivament. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No