Carnaval 2017

El pastisser Christian Escribà participarà enguany a la Merengada de Vilanova

Escribà serà el convidat de la pastisseria Blanch i l'elaboració de la merenga gegant s'emetrà al seu programa ‘Bogeria a la pastisseria’, que emet TV3

Redacció Vilanova i la Geltrú 16-02-2017 11:40 Lectures 1863
El pastisser Christian Escribà participarà enguany a la Merengada de Vilanova. Escribà

El pastisser Christian Escribà participarà enguany a la Merengada de Vilanova. Escribà

El prestigiós pastisser Christian Escribà participarà enguany a la Merengada de Vilanova i ho farà acompanyat de Jaume Blanch, amfitrió de la festa que va néixer als peus de la seva pastisseria. Escribà serà el convidat de la pastisseria Blanch i participarà en elaboració de la merenga gegant que es llençarà al públic el proper Dijous Gras. L'elaboració la festa s'emetrà al seu programa ‘Bogeria a la pastisseria’, que emet TV3 i que descobreix els encàrrecs més extravagants i els més emotius que rep un dels pastissers més genials. ‘Bogeria a la pastisseria’ consta de 13 capítols d’uns 50 minuts que recolliran un total de 26 històries.

A Vilanova i la Geltrú, la versió infantil del Dijous Gras és la Merengada. La festa va sorgir, com tantes coses del Carnaval, d’una idea més o menys espontània d’una pastisseria vilanovina, la pastisseria Blanch, que va plantar davant de la seva botiga —i enmig del carrer— una merenga gegant.  Passejar pel centre de Vilanova una tarda de Dijous Gras, doncs, es converteix en un esport de risc, de risc de quedar ben emblanquinat per la merenga. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No