Sant Jordi 2017

L’escriptor Jordi Romeu Carol presenta "Honor de poble poble" a Vilafranca i a Sant Pere de Riudebitlles

El riudebitllenc presentarà el seu recull de narracions dins l’acte “Desconstrucció de contes per a adults (encara que no necessàriament eròtics)” a la biblioteca Torras i Bages

L’escriptor Jordi Romeu Carol presenta

L’escriptor Jordi Romeu Carol presenta "Honor de poble poble" a Vilafranca i a Sant Pere de Riudebitlles. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dimarts 18 d’abril a les 19:30h es farà, a la biblioteca Torras i Bages de Vilafranca, la presentació del recull de contes guanyador del Premi Sant Carles Borromeu del Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra. Romeu, però, vol fugir una mica de les presentacions clàssiques i per això ho planteja una mica diferent. En aquest cas, la presentació es farà dins el marc de l’acte “Desconstrucció de contes per a adults (encara que no necessàriament eròtics)” i comptarà amb la col·laboració especial de l’associació EVA354, algunes de les voluntàries de la qual faran lectures de contes per a tots els assistents.

L’acte tindrà dues parts, en la primera, es llegiran dos contes d’autors catalans i l’escriptor riudebitllenc en farà un posterior anàlisi i crítica. En la segona part, els contes llegits seran del recull de narracions “Honor de poble poble” i el mateix autor en farà també una anàlisi. La intenció de Romeu és que la gent conegui quines són les tècniques i estratègies que utilitzen els escriptors per captar l’atenció del lector i els camins que els porten a la intencionalitat final del conte.

Dijous 20 a Sant Pere de Riudebitlles

També dins el marc de promoció del nou llibre, Jordi Romeu Carol presentarà “Honor de poble poble” a Sant Pere dos dies després. En aquest cas, l’acte es farà al Casal dels Marquesos de Lió a les 19:30 conjuntament amb el també escriptor riudebitllenc Joan Francesc Lino que presenta la seva nova novel·la “Capritx del destí”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local