13 edició

El Festival En Veu Alta torna al Penedès del 2 a l'11 de juny

El festiva EVA 2017 arribarà farcit de propostes de petit format on el pal de paller i la posada en escena imprescindible és la paraula viva i nua

Redacció Vilafranca del Penedès 20-04-2017 9:17 Lectures 2626
La 13a edició de l'EVA Penedès, del 2 a l'11 de juny. EIX

La 13a edició de l'EVA Penedès, del 2 a l'11 de juny. EIX

El Penedès viurà deu dies de juny carregats de narració i tradició oral.  L'edició penedesenca 2017 del Festival En Veu Alta tindrà lloc del 2 a l'11 de juny amb tres jornades inicials a Sant Sadurní d'Anoia. El Festival EVA té lloc també a Pradell de la Teixeta, al Priorat, en un format intensiu de tres dies. Aquesta 8a edició del 30 de juny al 2 de juliol.

El Festival ha donat a conèixer les dates juntament amb el cartell d'enguany, obra de l'estudi Ladyssenyadora. Properament es donaran a conèixer els caps de cartell i els espectacles que formaran part de l'EVA 2017, propostes de petit format on el pal de paller i posada en escena imprescindible és la paraula viva i nua. Narradors, actors, glossadors, cantants, versadors, rapsodes i xerraires que ens vindran a explicar vés a saber què. Una programació per a públic adult amb algunes propostes també familiars, i en espais singulars de pobles i ciutats.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No