Cinema fantàstic

El Festival de Sitges protagonitzarà dos actes a Cannes amb motiu dels seus 50 anys

Mantindrà una trobada per a directors i programadors de certamens de cinema fantàstic i una altra amb representants d'organismes i festivals

Redacció Sitges 17-05-2017 18:02 Lectures 1134
Festival de Cannes. EIX

Festival de Cannes. EIX

L’agenda del 50è aniversari del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya no s’atura. En el marc del Festival de Cannes, Sitges protagonitzarà dos esdeveniments dirigits a la indústria i a l’àmbit institucional, que refermen l’aposta del certamen per la internacionalització.

El món del cinema es reuneix a partir d’avui a Cannes, que es convertirà un any més en el punt de trobada de la professió i la presentació d’una llarga llista de projectes i produccions. En l’any del seu cinquantenari, Sitges hi serà present a través de dos actes. El primer serà el Fantastic Mixer, una trobada per a directors i programadors de festivals de cinema fantàstic, que tindrà lloc diumenge, 21 de maig, dins el Marché du Film, que acull el palau de Congressos de la ciutat francesa. Aquest any, Sitges copatrocina l’esdeveniment juntament amb els festivals BIFAN (Corea), Fantasia (Quebec), el laboratori internacional Frontières i la plataforma de cinema llatinoamericà Blood Window, entre d'altres.

El segon acte convocat pel Festival de Sitges tindrà un caire més institucional. Es tracta d’una trobada amb diferents representants d’organismes, festivals i altres agents del món audiovisual per a presentar el 50è aniversari del certamen. Aquest acte se celebrarà dilluns, 22 de maig, amb la col·laboració de Catalan Films & TV, al seu estand de Cannes.

En les properes setmanes, el Festival anunciarà els diferents actes programats amb motiu del 50 aniversari, que es van iniciar el passat mes de febrer amb la presentació a Los Angeles. Aquestes accions estan emmarcades en la celebració de les 50 edicions de Sitges i suposen la seva projecció en el context internacional.

El Festival agraeix el suport de les marques patrocinadores Torres, Mercedes Autolica, Font d’Or i Embotits Bundó.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No