En veu alta

L'actriu Lali Barenys impartirà els cursos de lectures en veu alta del Festival EVA 2017

El Festival proposta dues jornades de formació, per a les quals no calen coneixements previs, el 27 de maig i el 3 de juny, a Moja

Redacció Olèrdola 18-05-2017 10:05 Lectures 1284
L'actriu Lali Barenys impartirà els cursos de lectures en veu alta del Festival EVA 2017. EIX

L'actriu Lali Barenys impartirà els cursos de lectures en veu alta del Festival EVA 2017. EIX

Un any més, i des del col·lectiu de voluntariat de lectures EVA354, el Festival EVA proposa un curs de lectures en veu alta. L'objectiu? Que perdem la por i ens atrevim totes i tots a llegir en veu alta, a explicar-nos històries els uns als altres i promoure la narració oral en el nostre dia a dia. El curs té una duració de 4h i es podrà escollir entre dues dates; els dissabtes 27 de maig o 3 de juny, ambdós dies de 10 a 14h al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

Lali Barenys és actriu, filòloga, amant de les paraules i la bona comunicació. La seva formació de lectures en veu alta es basa en una metodologia pròpia, idònia per desinhibir i convèncer activament que llegir en veu alta és molt més senzill del que pugui semblar; ideal per adquirir i agilitzar la gimnàstica lectora i la capacitat comunicativa.

L'únic requisit per participar al curs és ser major de 14 anys. Les places són limitades i, per tant, cal inscripció prèvia enviant un correu a lectures@enveualta.com o mitjançant el telèfon 650473639. La formació és gratuïta per les persones voluntàries en actiu de l'EVA354, i té un preu de 15€ per al públic general. Gaudiran de descompte els Amics de La Cisterna (12€) i els socis del TresC (8€).

El curs l'organitzen l'Ajuntament d’Olèrdola, EVA354 i el Festival EVA amb la col·laboració de Caixabank.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No