Laboratoris Echevarne

Judith Gamgolells i Barrufet, premi de pintura d'Art Canyelles

La 5a edició d'Art Canyelles premia els artistes guanyadors amb la uantitat econòmica més elevada de la seva història

Redacció Canyelles 18-05-2017 10:27 Lectures 347
5a edició d'Art Canyelles. Ajuntament de Canyelles

5a edició d'Art Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Gràcies el mecenatge del Dr. Echevarne (Laboratoris Echevarne) aquesta 5a edició d'Art Canyelles va premiar els artistes amb la quantitat més elevada de les darreres edicions. Un primer premi de 6.000 € i un segon de 2.000 € per fomentar la creativitat artística al poble.

El passat diumenge 14 de maig a les 13h es va celebrar a la Sala Multicultural l'entrega de premis. Cinc edicions fan que cada vegada aquesta iniciativa cultural sigui més nombrosa i coneguda arreu. Més participants i més públic a l'Exposició i un èxit que pretén millorar any rere any.

- Concurs de Pintura, patrocinat pels Laboratoris Echevarne. El premi de pintura dotat amb 6.000 € va ser per la Judith Gamgolells i Barrufet

- Secció de l'Exposició dedicada a altres tècniques i/o treballs suficientment creatius. Premi Laboratòris Echevarne al treball més creatiu. El premi d'Altres Tècniques (escultura) premiat amb 2.000 € ho va guanyar el Pablo Lanau Llaràs.

- Escoles d'Art i Disseny i col·laboradors que des de la primera edició han tingut el seu estand. L'Escola d'Artesans de Canyelles ARTIFEX va rebre un reconeixement especial.

L'exposició romandrà oberta aquest cap de setmana vinent 20 i 21 de maig perquè el públic pugui veure i gaudir les obres. Dissabte de 12h a 15h i de 16h a 20h i diumenge de 10h a 15h i de 16h a 20h.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No