Rodatge

Els Minyons, a la Diada 35è aniversari castellers de Castelldefels

La colla segueix rodant les estructures de 6 pisos amb les quals s’estan estrenant castellers de tronc

Redacció L'Arboç 31-05-2017 8:28 Lectures 1642
Els Minyons, a la Diada 35è aniversari castellers de Castelldefels. Eduard Kemperman

Els Minyons, a la Diada 35è aniversari castellers de Castelldefels. Eduard Kemperman

Aquest passat diumenge dia 28 de maig, els Minyons de l’Arboç van actuar a la Diada del 35è Aniversari dels Castellers de Castelldefels.
Els Minyons van obrir la primera ronda amb un 4 de 6, que va anar seguit d’un 3 de 6 i a la tercera ronda van descarregar també un 3 de 6 amb l’agulla.  A la ronda de pilars acabar amb un pilar de 4.

La colla segueix rodant les estructures de 6 pisos amb les quals s’estan estrenant castellers de tronc. Tot esperant el moment idoni per estrenar el primer castell de 7 pisos, que podria arribar ben aviat. Potser  a la propera Diada del dia 10 de juny, que es celebrarà a la Plaça de la Vila de l’Arboç junt amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i amb el Bordegassos de Vilanova i La Geltrú.

A destacar de la Diada el bon rotllo entre les colles participants i que el jovent i els més petits de la colla s’ho van passar bé a l’actuació i després al dinar que havia organitzat la colla amfitriona.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No