PORTA UN AMIC

Els Minyons de l'Arboç roden els castells de sis i ja preparen la seva diada

La colla vol tirar endavant els primers castells de set de la temporada aquest cap de setmana, a la seva Diada

Redacció L'Arboç 07-06-2017 9:13 Lectures 924
Els Minyons de l'Arboç roden els castells de sis i ja preparen la seva diada. EIX

Els Minyons de l'Arboç roden els castells de sis i ja preparen la seva diada. EIX

Els Minyons de l’Arboç, van actuar el passat dissabte dia 4 de juny a la Diada de l’Aniversari del Bateig dels Xiquets de Vila-Seca, van seguir rodant els castells de sis, descarregant en primera ronda el 3 de 6, en segona el 4 de 6 i en la tercera ronda el 3 de 6 amb pilar. A la ronda de pilars van fer el pilar de 4.

Tot posant la mirada a la propera Diada que tenen els de la camisa vermella el proper dia 10 de juny  a les 18:00 hores a la Plaça de la Vila de l’Arboç, on actuaran també la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Bordegassos de Vilanova.

En aquesta Diada els Minyons tenen la intenció de tirar els primers castells de set de la temporada. Per això per l’assaig del divendres dia 9 de juny, la colla ha fet una crida a la seva gent i ha fet publicitat amb l’eslògan PORTA UN AMIC. Es premiarà al minyó que porti més amics i en acabar, pica-pica i beguda gratuïta per a tothom! I on passarà tot això? Doncs al C/Hospital núm. 13 de l’Arboç, on els Minyons tenen el seu local d’assaig. L’horari de l’assaig serà de 22 a 00:00 hores.

El dia 10 de juny, els Minyons també tenen una actuació molt peculiar, ja que a les 13:00 hores actuaran a Banyeres del Penedès dins dels actes de la XXVII Reunió Internacional de Harley-Davidson Club Catalunya.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No