Nau del Ferrocarril

Guillem Albà i Clara Peya estrenen el seu espectacle "Pluja" aquest cap de setmana a Vilanova

Unint la música de la pianista i compositora Clara Peya i les diferents disciplines de Guillem Albà, l'espectacle proposta un viatge de la poètica a l’humor

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-06-2017 9:53 Lectures 3671

L'Auditori Eduard Toldrà ofereix aquest cap de setmana, a la nau del Museu del Ferrocarril, una proposta dins el Programa de Suport a la Creació de la Regidoria de Cultura: l'espectacle "Pluja", del vilanoví Guillem Albà amb Clara Peya. "Pluja" es representarà en diverses sessions: divendres 9 de juny a les 21.30 i a les 23 h, dissabte 10 també a les 21.30 h i a les 23 h, i diumenge 11 a les 21.30 h.

L'espectacle, que es representarà a la Nau del Museu del Ferrocarril, no està recomanat per a menors de 12 anys. Unint la música de la pianista i compositora Clara Peya i les diferents disciplines de Guillem Albà, l'espectacle proposta un viatge de la poètica a l’humor amn un muntatge íntim i proper.

La proposta s'emmarca en el Programa de Suport a la Creació de la Regidoria de Cultura de Vilanova i la Geltrú. En aquest marc, l'Auditori Eduard Toldrà va acollir la companyia el mes de juny de 2016 per a què pogués preparar el seu espectacle. Les residències són una de les línies del Suport a la Creació, aprofitant que els equipaments de la ciutat són espais actius i vius que permeten una interacció amb els creadors també al llarg del procés creatiu, i que són espais equipats tècnicament perquè les companyies i formacions professionals o en vies de professionalització i de creació puguin disposar-ne, per a determinats projectes de la seva trajectòria artística, per tal de crear i assajar noves produccions.

En l'acte de presentació de la temprada d'arts escèniques, l'actor vilanoví explicava que "amb la pianista Clara Peya ens admirem molt, i volíem fer alguna cosa junts. Ha estat un procés molt llarg, d'un any, i l'hem gaudit molt. Volíem crear un espectacle íntim, proper a la gent. El vam estrenar al festival Temporada Alta, i inclou titelles, i un piano de cua a l'escenari".

Clara Peya ha estat nominada finalista als Premios Max 2017 en la categoria de millor composició musical, i l'espectacle també ha rebut el Premi Drac d'Or a la Innovació a la 28a Fira de Titelles de Lleida.

D'altra banda, recordem que la sessió del Parlem de música d'aquest dijous 8 de juny ha quedat anul·lada. Romà Escalas havia de parlar a l'Auditori Eduard Toldrà sobre el paper dels museus de música en la interpretació de les obres del passat.

Pluja, de Clara Peya i Guillem Albà. Teatre de Barcelona
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No