Sitgestiu Cultural

El Cau Ferrat i el Museu de Maricel obriran les nits dels dimecres d’estiu

Les ‘Nits blaves d’estiu als museus’ ofereixen visites guiades per apropar el patrimoni als visitants

Redacció Sitges 14-06-2017 12:00 Lectures 2877
El Cau Ferrat i el Museu de Maricel obriran les nits dels dimecres d’estiu. Museus de Sitges

El Cau Ferrat i el Museu de Maricel obriran les nits dels dimecres d’estiu. Museus de Sitges

L’encant i el misteri de la nit tornaran a impregnar tots els racons del Cau Ferrat i el Museu de Maricel. Les visites guiades nocturnes se sumen de manera estable a les propostes culturals de Museus de Sitges per als mesos d’estiu. Seran cada dimecres entre el 12 de juliol i el 22 d’agost, entre les 22 i les 24 hores.

La nova proposta ha estat batejada amb el nom de Nits blaves d’estiu als museus: un passeig per les arts i el patrimoni, i integrarà la programació estiuenca del Sitgestiu Cultural 2017. L’itinerari s’oferirà en català, castellà i anglès. Els tres grups iniciaran les visites de manera simultània però des de diferents llocs del Cau Ferrat i el Museus de Maricel i, a partir d’aquí, seguiran circuits paral·lels per finalitzar tots junts al Racó de la Calma, on els assistents brindaran amb una copa de cava.

La campanya pretén oferir una visita acurada i el més personalitzada possible i, per això, l’aforament es limitarà a grups reduïts d’un màxim de vint persones. Les entrades per accedir a les Nits blaves d’estiu als museus costaran 12 euros i es podran adquirir tant a la recepció dels Museus de Sitges com per Internet a través de la seva pàgina web.

L’obertura dels museus a la nit arriba aquest estiu després de les experiències positives que hi ha hagut en les anteriors ocasions en què s’ha dut a terme: en les dues darreres edicions del Dia Internacional dels Museus i en el Dia dels Museus del Penedès del 2016. Ara, en canvi, la proposta tindrà continuïtat un dia a la setmana durant sis sessions.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres