Tripleta de 8

Els Xicots descarreguen la torre de 8 amb folre més matinera de la seva història

Acompanyada del 3 i el 4 de 8, l'actuació ha significat la primera tripleta de 8 de l'any

Redacció Vilafranca del Penedès 19-06-2017 7:25 Lectures 1524
Els Xicots descarreguen la torre de 8 amb folre més matinera de la seva història. Xicots de Vilafranca

Els Xicots descarreguen la torre de 8 amb folre més matinera de la seva història. Xicots de Vilafranca

Ha estat aquest diumenge al migdia a la Bisbal del Penedès, que els Xicots de Vilafranca han completat la torre de 8 amb folre, mai l'havien assolit a aquestes alçades de temporada. Acompanyada del 3 i el 4 de 8, l'actuació ha significat la primera tripleta de 8 de l'any.

Els de la camisa vermella han intensificat els darrers dies les proves de torre, amb la intenció de poder-la portar a la segona diada de l'apadrinament dels Bous de la Bisbal, un honor que els Xicots comparteixen amb els Nois de la Torre, també presents a l'actuació. L'assaig ha tingut bon resultat a plaça, ja que el castell s'ha mostrat sòlid en tot moment, només amb una petita sotragada a la sortida de dosos que s'ha controlat ràpidament.

Abans, en primera ronda, els Xicots havien descarregat amb solvència el 3 de 8, el setè de la temporada. El tercer castell, el 4 de 8, ha tingut algunes dificultats a l'hora de quadrar-lo, però s'ha completat sense problemes. Els vermells han acabat la diada amb vano de cinc. 
La propera actuació dels Xicots serà diumenge que ve, 25 de juny, a la Mostra catalana a Sant Andreu, a Barcelona, amb la Colla Jove de Barcelona i els Moixiganguers d’Igualada.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No