Festa Major 2017

Els Nens del Vendrell llencen una nova campanya per la Festa Major de Santa Anna

Aquesta campanya és qualificada de participativa, ja que en ella apareixen castellers de diverses colles

Redacció El Vendrell 14-07-2017 10:26 Lectures 2210

Queden cinc assajos per veure els Nens enfaixats a la Plaça Vella per la Festa Major. Per aquest motiu, la colla ha decidit llençar una nova campanya de comunicació tant a nivell gràfic com a nivell audiovisual.

Aquesta campanya és qualificada de participativa, ja que en ella apareixen castellers de diverses colles. Aquesta inclusió que es mostra permet assolir l'objectiu principal de la campanya de la colla: engrescar no només als seus castellers sinó a tota la comarca per omplir la Plaça Vella com cada 26 de juliol.

La colla durant aquestes setmanes va publicant a les seves xarxes socials els elements de la campanya. Per una banda,  van apareixent un seguit de vídeos on diferents aficionats i castellers d'altres colles ens expliquen com viuen ells la Diada de Santa  Anna i perquè és tan especial, no només per la Vila, sinó per tot el món casteller.

Per altra banda, es van publicant gràfiques promocionals on apareixen  fotografies d'integrants de la Colla concentrats per assolir l'ambiciós objectiu. Aquests cartells van acompanyats per una frase que fa referència a les sensacions que viuen per Santa Anna els propis Nens.

Amb el leitmotiv #GammaNdV els Nens volen mostrar a tothom les seves intencions de cara a la Diada de Santa Anna. Els de Pere Rovira han mostrat obertament les seves cartes per a la gran cita del proper 26 de juliol: 4d8a, 5d8, Td8f i Pd7f, un dels objectius més ambiciosos dels últims anys. Per això fan una crida al Vendrell i a tota la comarca per apropar-se al local de la Riera de la Bisbal els pròxims dilluns, dimecres i divendres.

El control d'aquest ventall de castells de gamma alta de 8 obrirà les portes a futures construccions que  els de Pere Rovira abordaran en l'últim tram de la temporada.

Els Nens han preparat un calendari d'activitats que s'allargarà no només fins a la Diada de Festa Major sinó que portarà a la Colla fins a Llorenç del Penedès abans d'agafar unes merescudes vacances a mitjans d'agost.

Els Nens del Vendrell llencen una nova campanya per la Festa Major de Santa Anna. EIX

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No