Rodatge

Els Xicots de Vilafranca fan la clàssica de 8 al Raval

L'objectiu dels Xicots en aquesta actuació ha estat rodar les estructures de 3, 4 i torre

Redacció Vilafranca del Penedès 16-07-2017 19:32 Lectures 3273
Els Xicots de Vilafranca fan la clàssica de 8 al Raval. Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca fan la clàssica de 8 al Raval. Xicots de Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han actuat aquest dissabte a la tarda a la festa major del Raval, a la plaça de la Gardunya de Barcelona. Els vilafranquins, els Castellers de Cerdanyola i la Muixeranga de Xàtiva, han estat les formacions convidades dels Castellers de Barcelona, la colla amfitriona de la diada.

L'objectiu dels Xicots en aquesta actuació ha estat rodar les estructures de 3, 4 i torre. Així, en primer lloc han completat la torre de 7, amb un segon nou, mentre que en segona ronda han descarregat el 4 de 8, amb algun canvi en l'alineació habitual. Un 3 de 8 força treballat ha tancat l'actuació. A la ronda de pilars, els Xicots han descarregat el pilar de 5 amb l'estrena d'un jove segon.

La colla vermella té reptes importants a preparar aquest mes de juliol. D'aquí a quinze dies se'ls presenta un cap de setmana maratonià, que ja ha esdevingut tradicional d'aquestes dates. Així, dissabte 22 de juliol actuaran a la diada de les Vivendes de Valls, mentre que l'endemà diumenge seran al migdia a la festa major de Salt i a la tarda a la de Sant Vicenç dels Horts. Serà un cap de setmana clau de cara a reforçar el treball de les estructures, ja que la següent cita serà una de les diades de màxims per als Xicots, Màrtirs Street.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No