Festivals d'estiu

El Festival Vinyasons tanca la cinquena edició amb un increment del 23% en la venda d'entrades

S'han exhaurit les localitats en deu dels onze concerts programats

ACN Vilafranca del Penedès 08-08-2017 20:32 Lectures 3721
El Festival Vinyasons tanca la cinquena edició amb un increment del 23% en la venda d'entrades. VinyaSons

El Festival Vinyasons tanca la cinquena edició amb un increment del 23% en la venda d'entrades. VinyaSons

El Festival Vinyasons ha tancat la cinquena edició amb un concert del grup vocal The Hanfris Quartet amb totes les entrades exhaurides, refermant així l'augment de venda de localitat que ha registrat tota la programació. Segons dades facilitades per l'organització, en deu dels onze concerts s'ha penjat el cartell de 'complert' i, en conjunt, el públic assistent al Vinyasons ha crescut un 23%. Marius McGuinness, director artístic del festival, ha destacat que "des del punt de vista purament de les xifres, el festival mai havia funcionat tan bé, amb una mitjana de 120 persones a cada concert". En aquest sentit, ha avançat que treballen en la definició de la sisena edició amb voluntat de "millorar i consolidar" petits aspectes.

El festival s'ha escampat per onze cellers i caves del Penedès, l'Empordà i el Bages entre el 30 de juny i el 4 d'agost. La principal singularitat de la programació és que tots els concerts comptaven amb una visita i degustació prèvia als cellers i caves que els acullien. L'organització destaca que es tracta de "contenidors artístics" que sobresurten per la seva ubicació, arquitectura i acústica.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Homenatge

Medalla de la ciutat a Pere Tàpias

Jordi Medina Alsina

Aquest dissabte 27 de maig a les 7 del vespre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú farem l'entrega de la medalla de la ciutat a títol pòstum al gran conegut Pere Tàpias

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No