Festa Major 2017

L’Arboç espera castells de 10 aquest diumenge a l’exhibició castellera de la Festa Major

Tots els indicis apunten a que la jornada castellera d’aquest diumenge a l’Arboç pot tornar a ser històrica

Redacció L'Arboç 27-08-2017 9:24 Lectures 3740
3 de 10 descarregat pels Castellers de Vilafranca en la Festa Major 2016. A. Ribas

3 de 10 descarregat pels Castellers de Vilafranca en la Festa Major 2016. A. Ribas

El municipi de l’Arboç torna ha estar d’enhorabona 1 any desprès de la històrica exhibició castellera de la Festa Major 2016. Fonts contrastades dins el món casteller confirmen que aquest diumenge 27 d’agost en el marc de la gran exhibició castellera de la Festa Major de l’Arboç 2017, es tornaran a intentar castells de 10.

Així doncs, tots els indicis apunten a que la jornada castellera d’aquest proper diumenge a l’Arboç pot tornar a ser històrica, i que la plaça arbocenca es consolidarà com tot un referent dins el món casteller.

Les colles convidades a l’exhibició castellera de la Festa Major de l’Arboç (Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca), assistiran a la cita arbocenca amb la clara intenció d’intentar fer els seus millors castells. Per la seva banda, la colla amfitriona, Minyons de l’Arboç, es mostra molt il·lusionada i també intentarà fer una gran actuació. La gran rivalitat entre les colles castelleres participants serà, doncs, un dels grans al·licients de la més que previsible històrica jornada de castells aquest diumenge a l’Arboç, en el marc de la seva Festa Major.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida al civisme i convida a tots els afeccionats als castells a venir aquest diumenge a l’Arboç a la gran jornada castellera que es viurà a partir de la una del migdia.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No