Nova temporada

Vilanova presenta la nova temporada 'escena' al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú

El 15 de setembre es donaran a conèixer les propostes escèniques i visuals des d’aquest mes i fins al gener del 2018 i EIX DIARI tornarà a sortejar entrades setmanals per a tots els espectacles

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-09-2017 23:16 Lectures 5924
Vilanova presenta la nova temporada 'escena' al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Teatre Principal

Vilanova presenta la nova temporada 'escena' al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú. Teatre Principal

El Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú acollirà el divendres 15 de setembre, a les 20 hores, la presentació de la nova temporada Escena, l'entrada és lliure. Una temporada que s'emmarca entre els mesos de setembre 2017 i gener 2018, i que ofereix gran varietat de propostes pel que fa a teatre, la música, la dansa, el circ, el cinema i les exposicions.

La posada en escena de la presentació estarà dirigida pel guionista Pau Escribano, amb la col·laboració d'intèrprets de Tracart, Aula d'Activitats Teatrals, sota la direcció de Montse Obrador. L'acte serà presentat per Carles Serra.

Si bé, al mes de juliol ja es va fer un avançament d'algunes de les propostes que es podran veure durant la temporada serà en l'acte de divendres quan es coneixerà el gruix de la programació. Es presentaran els diferents espectacles, concerts, exposicions i d'altres activitats que al llarg dels pròxims mesos es podran veure al Teatre Principal, Auditori Eduard Toldrà i Centre d'Art Contemporani La Sala.

Com en altres ocasions, a més de presentar la programació, l'acte comptarà amb actuacions en directe i un petit refrigeri pels assistents.

La venda d'abonaments començarà l'endemà, el dissabte 16 de setembre a partir de les 11h per internet, als webs www.elprincipal.cat i www.auditoritoldrà.cat , i a taquilles del Teatre Principal, d'11h a 14h i de 17h a 20h i diumenge 17 de setembre d'11h a 14h. La venda d'entrades començarà els dies 23 i 24 de setembre en el mateix horari que la venda d'abonaments i també per internet.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

La Comissió Europea vol saber l'opinió dels ciutadans sobre el canvi horari que es fa dos cops l'any (al març i a l'octubre). Per això ha obert un qüestionari a internet on pregunta si hauria de deixar de canviar l'horari cada sis mesos.

Estàs a favor del canvi d'horari d'hivern a estiu?


No