Diada

Els Bordegassos volen portar els vuit pisos l'onze de setembre a Badalona

La colla de Vilanova també participarà en la Manifestació que l'ANC organitza a Barcelona

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-09-2017 11:03 Lectures 3452
Pinya del quatre de vuit de la passada Festa Major. Maite Gomà

Pinya del quatre de vuit de la passada Festa Major. Maite Gomà

Completar el primer castell de vuit de la segona meitat de la temporada serà l'objectiu dels Bordegassos de Vilanova aquest dilluns al migdia a Badalona, on participaran en els actes institucionals de la Diada Nacional de Catalunya. Els vilanovins, que van participar en aquesta cita de manera ininterrompuda entre els anys 1997 i 2006, tornen a una plaça on gairebé sempre hi han portat castells de vuit. L'actuació se celebrarà l'11 de setembre a les 12 del migdia a la plaça de la Plana. Els de la camisa groc terrós actuaran acompanyats dels Castellers de Badalona i els Castellers de Sant Vicenç dels Horts. A més d'un castell de vuit, els Bordegassos tot apunta que també voldran seguir sumant torres de set.

Per cinquè any seguit, a la manifestació de la Diada Nacional

Un any més els Bordegassos de Vilanova participaran amb la camisa de la colla a la manifestació unitària que l'Assemblea Nacional de Catalunya organitza l'11 de setembre que tindrà com a un dels seus lemes "Referèndum és democràcia". Un mínim d'un dels autocars dels vilanovins, després d'actuar el migdia a Badalona, es quedarà a Barcelona per sumar-se a la manifestació sobiranista i alçar-hi diversos castells i pilars al tram 306. L'any 2013 els Bordegassos van participar en la Via Catalana i, des d'aleshores, s'han sumat a totes les manifestacions de la Diada Nacional de Catalunya. L'any 2014 la colla fins i tot es va desplaçar a Roma per alçar-hi castells en el marc de la campanya a favor del dret a l'autodeterminació del poble català.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent