Temporada estable

L’Orquestra de Cambra del Penedès obre diumenge la temporada de música a Vilafranca

L’OCP comptarà amb la soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar per interpretar l’Stabat Mater de Pergolesi

Redacció Vilafranca del Penedès 05-10-2017 12:33 Lectures 1889
La soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar. EIX

La soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar. EIX

Aquest diumenge 8 d’octubre de febrer, a les 7 de la tarda, iniciem la temporada de música a l’Auditori de Vilafranca amb Stabat Mater de Pergolesi a càrrec de l’Orquestra de Cambra del Penedès acompanyats per la soprano Laia Frigolé i el contratenor Hugo Bolívar.

Com ja és habitual cada temporada, l'Orquestra de Cambra del Penedès, resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca, ens proposa un programa amb repertori clàssic. En aquesta ocasió, però, comptarà amb la presència de dos solistes convidats que interpretaran una de les grans obres de tots els temps.

Giovanni Battista Pergolesi va ser un compositor barroc que va morir prematurament a l’edat de 26 anys i que ha passat a la història de la música per la última obra que va composar: l’Stabat Mater.

Després d’obtenir la fama internacional en vida gràcies a les seves òperes, Pergolesi va entrar a l’olimp dels grans compositors barrocs amb aquesta darrera obra, escrita dos mesos abans de morir.

L’Stabat Mater és una obra musical religiosa, basada en un text litúrgic del segle XIII que medita sobre el sofriment de la Verge Maria, que conté passatges de gran bellesa i emotivitat que l’han fet esdevenir una de les obres més populars i interpretades de la història de la música.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No