Aniversari

El Catòlic presenta els actes del cinquantenari de l'Escotilló GT

Joan Maria Gibert Vilanova i la Geltrú 11-10-2017 9:59 Lectures 1026
El Catòlic presenta els actes del cinquantenari de l'Escotilló GT. Joan Maria Gibert

El Catòlic presenta els actes del cinquantenari de l'Escotilló GT. Joan Maria Gibert

La comissió del cinquantenari de l'Escotilló ha presentat els actes per celebrar els 50 anys d'aquest grup de teatre vilanoví.

Els actes, que aniran del 21 d'octubre al 26 de maig de l'any vinent incloent obres de teatre, una exposició, una taula rodona i una edició especial dels Pastorets que es farà el 13 de gener del 2018.

Pel que fa al teatre es podrà veure l'obra "Demà coneixeràs Klein", Microteatre, teatre de proximitat, i un musical dedicat a Pere Tàpias. Cal destacar aquesta edició especial dels Pastorets del 13 de gener. Segons Ana Cabannes "es tracta de reunir la major quantitat de persones que durant aquests cinquanta anys han participat en els Pastorets" Cal dir que Els Pastorets tindran, a part de l'especial, set representacions com cada any.

El tret de sortida el donarà l'obra "Demà coneixeràs Klein" que es representarà els dies 21, 22, i 27 d'octubre i el cinquantenari es tancarà el 26 de maig de l'any que ve amb un sopar. La comissió del cinquantenari de l'Escotilló, formada per Josep Maria Porta, Paquita, Roig, Ana Cabanes, Josep Candela, Xavi López i Montserrat Barneda ha fet una crida a la participació en aquest actes, que s'aniran anunciant a mesura que es vagin fent.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

Una trentena de poblacions catalanes ja controlen la població de coloms amb pinso anticonceptiu. En un període de quatre anys es redueix fins a un 70% la plaga d'aquestes aus

Creus que el teu municipi té un problema amb la sobrepoblació de coloms?


No