Auditori municipal

Torna Mishima a Vilafranca per presentar el seu nou treball "Ara i res"

Aquest diumenge a l’Auditori Municipal, un dels grans grups d’indie pop del país

Redacció Vilafranca del Penedès 16-10-2017 19:27 Lectures 1804
Mishima. EIX

Mishima. EIX

Aquest diumenge 22 d’octubre, a les 7 de la tarda, continua la programació de música a l’Auditori de Vilafranca amb Mishima per presentar el seu nou disc Ara i res. Mishima van contagiar el món de “L’ànsia que cura”. Un exercici de depuració de la forma que persevera amb la publicació del seu nou àlbum: Ara i res.

Amb David Carabén al seu cim com a intèrpret després de la gira de presentació del recull de lletres “La forma d’un sentit” que vam poder escoltar a Cal Bolet, la banda ha tornat al mític Studio Black Box, de Peter Deimel, per enregistrar les cançons del seu vuitè treball: Ara i res. Un disc que sona a pop, en tota la seva magnitud i en tota a seva dimensió.

Uns Mishima que abracen una maduresa indefugible i amb una aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.“Escric cançons per obtenir informació de mi i del món que m’envolta que no obtindria de cap altra manera. Amb la música obtens moltes respostes a qüestions que encara no tens resoltes racionalment", diu David Carabén.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No