Mobilitzacions

Els Castellers de Vilafranca proposen una reivindicació conjunta del món casteller a la manifestació a Brussel•les

Els Verds participaran a la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium i proposen una acció conjunta de tots els castellers desplaçats a Brussel·les

Redacció Vilafranca del Penedès 30-11-2017 10:11 Lectures 2956
Els Castellers de Vilafranca proposen una reivindicació conjunta del món casteller a la manifestació a Brussel•les. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca proposen una reivindicació conjunta del món casteller a la manifestació a Brussel•les. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca anirem a Brussel·les el proper 7 de desembre per donar suport a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium. Volem donar suport a la reivindicació de país, tal com hem fet des de fa anys, compromesos amb el dret a decidir i la llibertat de Catalunya.

Els Castellers de Vilafranca hem rebut moltes propostes de castellers d’altres colles i aficionats del món casteller per participar-hi conjuntament. Aquest és el moment perquè el món casteller quedi representat àmpliament i projecti una imatge d’unitat, com la que demanem als nostres polítics en un moment tan decisiu com aquest.

És per això que demanem a tots els castellers d’altres colles que estiguin a Brussel·les i vulguin participar conjuntament, que ens enviïn un correu a info@castellersdevilafranca.cat.

Al correu, es important que es detalli: noms i cognoms, funció que es fa a la colla (primeres mans, graller, timbaler, tècnic, equip directiu, crossa, terç...) i colla que forma part. Abans del viatge, es donarà la informació per trobar-nos a la capital belga cada un amb la camisa de la seva colla.

Així doncs, els Castellers de Vilafranca esperem que la mobilització sigui un èxit i els castells demostrem la força que tenim.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent