Mobilitzacions

Els Castellers de Vilafranca proposen una reivindicació conjunta del món casteller a la manifestació a Brussel•les

Els Verds participaran a la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium i proposen una acció conjunta de tots els castellers desplaçats a Brussel·les

Redacció Vilafranca del Penedès 30-11-2017 10:11 Lectures 3238
Els Castellers de Vilafranca proposen una reivindicació conjunta del món casteller a la manifestació a Brussel•les. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca proposen una reivindicació conjunta del món casteller a la manifestació a Brussel•les. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca anirem a Brussel·les el proper 7 de desembre per donar suport a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium. Volem donar suport a la reivindicació de país, tal com hem fet des de fa anys, compromesos amb el dret a decidir i la llibertat de Catalunya.

Els Castellers de Vilafranca hem rebut moltes propostes de castellers d’altres colles i aficionats del món casteller per participar-hi conjuntament. Aquest és el moment perquè el món casteller quedi representat àmpliament i projecti una imatge d’unitat, com la que demanem als nostres polítics en un moment tan decisiu com aquest.

És per això que demanem a tots els castellers d’altres colles que estiguin a Brussel·les i vulguin participar conjuntament, que ens enviïn un correu a info@castellersdevilafranca.cat.

Al correu, es important que es detalli: noms i cognoms, funció que es fa a la colla (primeres mans, graller, timbaler, tècnic, equip directiu, crossa, terç...) i colla que forma part. Abans del viatge, es donarà la informació per trobar-nos a la capital belga cada un amb la camisa de la seva colla.

Així doncs, els Castellers de Vilafranca esperem que la mobilització sigui un èxit i els castells demostrem la força que tenim.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No