Festa Major 2018

Els Tres Tombs omplen un any més els carrers de Vilanova i la Geltrú (VÍDEO)

Després d'un matí ventós, el sol i la calor han acompanyat la festa

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-01-2018 18:01 Lectures 4630
Els Tres Tombs omplen un any més els carrers de Vilanova i la Geltrú. EIX

Els Tres Tombs omplen un any més els carrers de Vilanova i la Geltrú. EIX

GALERIA D'IMATGES

Vilanova i la Geltrú celebra, cada 17 de gener, la festivitat de Sant Antoni Abat, copatró de la ciutat. I el plat fort de la festa major d'hivern són els Tres Tombs, que cada any llueixen pels carrers amb la comitiva de cavalls, carros i carruatges.
 
El fort vent que bufava a primera hora del matí ha afluixat, i no ha aconseguit treure l'encant a una festa que tradicionalment va acompanyada d'un fred intens, ja que se celebra en plena "setmana dels barbuts", els Sants de l'època de més fred de l'any. Però els Tres Tombs de 2018 seran recordats pel sol i la calor.

Organitzada per l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, la festa ha estrenat engany un recorregut més curt, que s'ha omplert de públic per veure passar la comitiva.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament