Teatre

Anna Cabanes i Toni Albà s'emporten els "gats" del Catòlic

La tercera edició de la Festa del Catòlic ha premiat Anna Cabanes i Toni Albà per les seves trajectòries dintre de l'entitat vilanovina

Joan Maria Gibert Vilanova i la Geltrú 18-01-2018 13:05 Lectures 2979
Imatges de la Festa del Catòlic. Joan Maria Gibert

Imatges de la Festa del Catòlic. Joan Maria Gibert

La Festa presentada per Toni Albà ha estat una simulacre d'assaig d'una suposada festa que se celebrarà el Dijous Gras i que presentarà l'actor vilanoví Sergi López. S'ha de dir que això només era el motiu de l'espectacle. És a dir el Dijous Gras no hi haurà festa ni la presentarà Sergi López. Amb aquest argumentari Toni Albà ha conduit amb el seu habitual humor un acte que ha recollit diverses actuacions a càrrec dels components de l'Escotilló, la coral infantil l'Estrop i el grup musical DaCapo, tots pertanyents al Círcol Catòlic.

Amb la presència de l'alcaldessa Neus Lloveras i la regidora de Cultura Teresa Llorens, s'ha pogut veure diverses referències a l'actual moment polític, el cinquantenari de l'Escotilló i Els Pastorets la joia de la corona de l'entitat.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No