Carnaval 2018

Puigdemont amagat dins d'una merenga gegant visitarà el carnaval de Vilanova

La pastisseria Blanch, mare de la popular Merengada del Carnaval de Vilanova, ja exposa al seu aparador el dolç de grans dimensions que llençarà aquest Dijous Gras

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-02-2018 14:02 Lectures 3583
Puigdemont amagat dins d'una merenga gegant visitarà el carnaval de Vilanova. Jaume Blanch

Puigdemont amagat dins d'una merenga gegant visitarà el carnaval de Vilanova. Jaume Blanch

La pastisseria Blanch, mare de la popular Merengada del Carnaval de Vilanova i la Geltrú, ja exposa al seu aparador el dolç de grans dimensions que llençarà aquest Dijous Gras. El ninot de merenga que marcarà el tret de sortida d'aquesta festa és un any més fidel a l'actualitat i en aquesta ocasió el pastisser Jaume Blanch ha decidit amagar Carles Puigdemont dins de la merenga.

Així, el president cessat abandonarà momentàniament les terres belgues per visitar el carnaval de Vilanova i la Geltrú, tot i que serà una visita llampec ja que la merenga gegant dura escassos minuts sobre els caps dels participants abans de començar a empastifar-ho tot.

La Merengada arrencarà el proper dijous a dos quarts de sis de la tarda des de davant de la pastisseria Blanch, al carrer de Francesc Macià. Tot seguit, a la plaça del Mercat, hi haurà la gran empastifada final. 

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No