Estrenes de la setmana

Clint Eastwood relata la història de tres joves que es van enfrontar a un terrorista en un tren en direcció a París

Sean Baker estrena el film independent 'The Florida Project' amb Willem Dafoe

ACN Barcelona 07-02-2018 10:31 Lectures 760

Arxivat a:

Una imatge del film '15.17 Tren a París', de Clint Eastwood . Warner Bros

Una imatge del film '15.17 Tren a París', de Clint Eastwood . Warner Bros

CARTELLERA DE CINEMA

Torna el veterà actor i director Clint Eastwood, que segueix construint la seva llarga llista d'herois. A '15.17 Tren a París', Eastwood relata la història de tres joves nord-americans que es van enfrontar a un terrorista en un tren amb destinació París amb 500 passatgers el 21 d'agost del 2015. Una de les peculiaritats és que els tres herois, Anthony Sadler, Alek Skarlatos i Spencer Stone, s’interpretaran a si mateixos a la cinta. L'altra estrena destacada és el film independent 'The Florida Project' dirigida per Sean Baker, director de 'Tangerine' i protagonitzada per les debutants Booklynn Kimberly Prince i Bria Vinait, i el reconegut actor Willem Dafoe.

La nova pel·lícula de Clint Eastwood, director de films com 'Mystic River', 'Million Dollar Baby' o 'Gran Torino', narra la vida de tres amics des que eren petits fins a la seva arribada al tren direcció a París el 21 de gener del 2015, on es van haver d'enfrontar a un terrorista.

'The Florida Project'

A 'The Florida Project', Moonee somia amb anar a Disneyland, però el més a prop que ha estat d'allí és el motel barat de les afores d'Orlando, on hi viu amb la seva mare Halley, de 22 anys: el Magic Castle Motel. El gerent del motel, Bobby, és el més pròxim que té la nena a un pare. La Halley ha perdut la seva feina i una altra nena de la mateixa edat que la Moonee acaba de traslladar-se al model del costat.

'Cincuenta sombras liberadas'

Arriba a la gran pantalla el tercer capítol de 'Cincuenta sombras' basada en la novel·la homònima. A 'Cincuenta sombras liberadas', dirigida per James Foley, després de la boda Ana Steele (Dakota Johnson) i Christian Grey (Jamie Dornan) gaudeixen d'una plaent lluna de mel per Europa, on seguiran experimentant amb el sexe.

'La Abeja Maya. Los Juegos de la Miel'

Tornen al cinema les aventures de l'abella Maya al film d'animació 'La Abeja Maya. Los Juegos de la Miel' dirigida per Noel Cleary i Alexs Stadermann. La protagonista haurà d'unir-se en aquesta història a un equip de rebels insectes per a competir als 'Jocs de la mel' i salvar així a la seva reina i a les seves companyes. La seva contrincant serà l'equip de Buzztrópolis amb la Violet al capdavant.

'Ganar al viento'

Des de França s'estrena el documental 'Ganar al viento', 'Et les Mistrals Gangnants' en francès, dirigit per Anne Dauphine Julliand. Un documental sobre el poder de la vida i la capacitat de recuperació que té com a protagonistes a cinc nens als que se li han diagnosticat patologies greus. L'Imad, Amber, Charles, Camille i Tugdual són conscients del moment que viuen i del poder "de l'ara", però sobretot segueixen sent nens.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No