Carta blanca

Sergi López explora en les pel·lícules que l'han influït en una retrospectiva a la Filmoteca de Catalunya

A més de cintes de la seva filmografia, l'actor vilanoví proposa films d'altres autors que qüestionen el sistema

ACN/ Guillem Roset Vilanova i la Geltrú 13-03-2018 13:40 Lectures 2149
L'actor Sergi López aquest dimarts 13 de març de 2018 al Raval de Barcelona. ACN

L'actor Sergi López aquest dimarts 13 de març de 2018 al Raval de Barcelona. ACN

L'actor Sergi López ha presentat el cicle 'Carta blanca' que oferirà des d'aquest dimarts fins al 15 d'abril a la Filmoteca de Catalunya. López ha fet una tria de la seva filmografia com intèrpret així com una selecció d'altres títols que l'han "influït", que responen a la idea que "tot és polític" i qüestionen el sistema. Així, la Filmoteca projectarà una quinzena de cintes que van des de Buñuel a Bertolucci, passant per Fellini, Lynch o Kurosawa. L'actor ha explicat que les pel·lícules que l'han marcat com a espectador, que es podran veure a la retrospectiva, parlen de les relacions amb el poder i de la idea de "reinventar el món". Tot i compartir la filosofia, López ha assegurat que ha estat "casualitat" que els films aportin aquesta idea comuna.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No