Nova temporada

Els Minyons de l'Arboç presenten la nova tècnica, amb Jöel Alcalde al capdavant

Els assajos de canalla començaran el proper dimecres dia 14 de març de 2018 a les 18:45 hores

Redacció L'Arboç 14-03-2018 11:45 Lectures 981

El passat divendres dia 9 de març a les 21 hores, al local dels Minyons de l’Arboç situat al C/Hospital,13, els de la camisa vermella van  convocar a la colla per fer la presentació de la nova tècnica per a les 3 properes temporades.

El Cap de colla en Jöel Alcalde va presentar la seva nova tècnica, de la qual cal destacar que és molt jove i amb moltes ganes de fer feina, a més tots han estat canalla que ha crescut fent castells amb els Minyons de l’Arboç.

El Sots Cap de colla, serà el Carlos Camacho, que és el Cap de colla sortint.

Caps de canalla: Aïda Mateu i Ángela Trejo, que tindran com ajudants a Laura Burrueco, Anna Sastre, Ione Jané i  Chamseddin  El Far.

Cap de pinyes: Josep Maria Trejo amb els seus ajudants Pedro Jesús López  i Anna Sastre.

A la nova àrea de tecnificació de tronc Eliseu Alegre i Alejandro Trejo i en la de pilars Pep Jané. Aquesta àrea es crea per una demanda de la mateixa colla en el dia de l’assemblea i l’actual tècnica també era partidària que existís.

El Cap de colla, va explicar als assistents els objectius de la seva tècnica, que no són altres que seguir amb la feina feta per la tècnica sortint. Treballar els castells que es tinguin a l’abast i no pensar en que és any de concurset. El Jöel va dir que si fent la feina programada  la colla entra al concurset, bé, però sinó no passa res perquè l’important és dur als Minyons de l’Arboç al lloc on es mereixen.

Els assajos de canalla començaran el proper dimecres dia 14 de març de 2018 a les 18:45 hores, el 23 de març a les 20:00 hores, assaig de canalla, tronc i pilars i el  divendres dia 6 d’abril a les 20:00 hores assaig de pilars i a les 22:00 hores l’assaig general.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No