The French Reverie

La pianista vilanovina Laura Farré Rozada ja té enllestit el seu primer disc

La pianista vilanovina presentarà The French Reverie a l'octubre a l'Auditori Eduard Toldrà de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-04-2018 13:51 Lectures 5083
La pianista vilanovina Laura Farré Rozada ja té enllestit el seu primer disc. EIX

La pianista vilanovina Laura Farré Rozada ja té enllestit el seu primer disc. EIX

Ha costat molts mesos de feina, però el somni de Laura Farré Rozada ja és una realitat. "The French Reverie", el seu disc de debut com a pianista de música clàssica contemporània, acaba de sortir de la fàbrica. El presentarà a Vilanova i la Geltrú el 7 d'octubre a l'Auditori Eduard Toldrà. El disc l'han fet possible les aportacions econòmiques de 207 mecenes de 27 països d'arreu del món.

"Ha estat una experiència molt enriquidora. M'ha permès conèixer de primera mà com funciona la indústria musical. El procés s'ha allargat més del que em pensava, ja que he hagut de gestionar-lo des de Londres, on estic a punt d'acabar el meu màster de música clàssica contemporània al Royal College of Music, però em permetrà ser més àgil i eficient en altres projectes futurs", explica Laura Farré Rozada.

Llibertat total

La pianista vilanovina hi ha posat tot el seu sentit autocrític i el seu criteri musical. En ser un disc avalat per molts mecenes li ha permés treballar amb total llibertat. "És molt estimulant treballar en una creació teva al cent per cent. M'ha generat molta confiança com a intèpret i m'ha fet iniciar una reflexió per definir qui sóc com a artista i cap a on vull encaminar la meva trajectòria" comenta.

Música clàssica d'avui
 

"The French Reverie" el formen set composicions: quatre d'autors francesos (Thierry Escaich, Olivier Messiaen, Phillipe Manoury, Henri Dutilleux), una de l'israelià-nordamericà Ofer Ben-Amots, una del finès Joel Järventausta i una del búlgar Vladimir Djambazov.
La pianista vilanovina està "molt satisfeta" del resultat aconseguit. "Tot i que en alguns moments ha estat esgotador, també ha estat il·lusionant veure com anava prenent forma" i es fa un propòsit: "espero que contribueixi a canviar els prejudicis que arrossega la música de nova creació, de fet la música clàssica d'avui". I sentencia: "The French Reverie" està pensat per trencar esquemes sobre la música clàssica contemporània. Crec que és un disc que impacta per la seva visceralitat i que reflecteix molt bé la meva personalitat a dalt de l'escenari. Hi ha tota la meva passió per la música. Qui l'escolti que s'oblidi que ha posat un disc de música clàssica. És un disc de piano".

El disc estarà disponible a les botigues a partir de mitjans del mes de juny. També es pot encarregar https://www.laurafarrerozada.com/

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No