29 de Setembre

Gigatron serà el cap de cartell del Tupa Tupa Fest de Vilafranca

Gigatrón, amb els seus 14 anys de trajectòria, desplegaran el seu xou grotesc i còmic de heavy metal

Redacció Vilafranca del Penedès 16-04-2018 12:14 Lectures 2701
Gigatron serà el cap de cartell del Tupa Tupa Fest de Vilafranca. Gigatron

Gigatron serà el cap de cartell del Tupa Tupa Fest de Vilafranca. Gigatron

L’entitat Tupa Tupa Produccions, promotora del festival Tupa Tupa Fest, ha anunciat el cap de cartell del proper concert de bandes. Es tracta de Gigatron, banda de rock/metall satírica, provinents de València.

Gigatron, amb els seus 14 anys de trajectòria, desplegaran el seu xou grotesc i còmic de heavy metal. La banda trepitjarà per primera vegada Vilafranca del Penedès, després d’haver girat per arreu de la península, en grans festivals com el Rock Fest, Leyendas del Rock o Viñarock.

Les cinc bandes restants seran les guanyadores del concurs de bandes que està preparant l’organització. Les inscripcions del concurs es poden fer a través de tupatupafest.org i estaran obertes fins el 25 d’abril. Les bandes inscrites passaran un procés de selecció popular via la web del festival.

Els beneficis d’aquest concert aniran destinats a la realització del festival Tupa Tupa Fest, festival solidari per la lluita contra l’Atrofia Muscular Espinal, malaltia minoritària.

L’organització ha creat un grup de difusió a telegram per estar al dia de totes les novetats. Es pot accedir a través de l’enllaç: t.me/tupatupaproduccions

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No