Festival de Terrassa

El vilanoví Ramon Sánchez Martí, guanyador del Premi Didó 2018

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-04-2018 19:34 Lectures 3271
El titellaire vilanoví Ramon Sánchez. EIX

El titellaire vilanoví Ramon Sánchez. EIX

El dia 13 d'abril es va donar el tret de sortida de la 4a. edició del Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa, que enguany té lloc del 13 al 21 d'abril. L'acte va ser presidit per l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i pel Director del Festival, Ramon Rius, amb assistència del regidor de cultura i altres autoritats de l'ajuntament de Terrassa, a més d'un nombrós públic.

Durant l'acte es va lliurar el Premi Didó 2018 a Ramon Sánchez Martí, deixeble del matrimoni Didó, en reconeixement de la seva trajectòria professional. Ramon Sánchez Martí dirigeix la companyia Titelles Guinyol Didó de Vilanova i la Geltrú i va voler compartir el premi amb la seva companya Teresa Izquierdo.

Abans de representar per als assistents un fragment dels Balls Populars de Catalunya amb els titelles de la companyia, la Politxinel·la de Guinyol Didó va tenir un emotiu record per al mestre titellaire Ezequiel Vigués i Mauri, àlies Didó, i la seva esposa Teresa Riera i Llisas, tots dos nascuts a Terrassa. Titelles Guinyol Didó va representar la comèdia de titelles “L'Espavilat” dissabte dia 14, dins la programació del Festival.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No