Festival de Terrassa

El vilanoví Ramon Sánchez Martí, guanyador del Premi Didó 2018

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-04-2018 19:34 Lectures 3543
El titellaire vilanoví Ramon Sánchez. EIX

El titellaire vilanoví Ramon Sánchez. EIX

El dia 13 d'abril es va donar el tret de sortida de la 4a. edició del Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa, que enguany té lloc del 13 al 21 d'abril. L'acte va ser presidit per l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i pel Director del Festival, Ramon Rius, amb assistència del regidor de cultura i altres autoritats de l'ajuntament de Terrassa, a més d'un nombrós públic.

Durant l'acte es va lliurar el Premi Didó 2018 a Ramon Sánchez Martí, deixeble del matrimoni Didó, en reconeixement de la seva trajectòria professional. Ramon Sánchez Martí dirigeix la companyia Titelles Guinyol Didó de Vilanova i la Geltrú i va voler compartir el premi amb la seva companya Teresa Izquierdo.

Abans de representar per als assistents un fragment dels Balls Populars de Catalunya amb els titelles de la companyia, la Politxinel·la de Guinyol Didó va tenir un emotiu record per al mestre titellaire Ezequiel Vigués i Mauri, àlies Didó, i la seva esposa Teresa Riera i Llisas, tots dos nascuts a Terrassa. Titelles Guinyol Didó va representar la comèdia de titelles “L'Espavilat” dissabte dia 14, dins la programació del Festival.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament