Festival de Terrassa

El vilanoví Ramon Sánchez Martí, guanyador del Premi Didó 2018

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-04-2018 19:34 Lectures 2655
El titellaire vilanoví Ramon Sánchez. EIX

El titellaire vilanoví Ramon Sánchez. EIX

El dia 13 d'abril es va donar el tret de sortida de la 4a. edició del Festival Didó de Música i Titelles de Terrassa, que enguany té lloc del 13 al 21 d'abril. L'acte va ser presidit per l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i pel Director del Festival, Ramon Rius, amb assistència del regidor de cultura i altres autoritats de l'ajuntament de Terrassa, a més d'un nombrós públic.

Durant l'acte es va lliurar el Premi Didó 2018 a Ramon Sánchez Martí, deixeble del matrimoni Didó, en reconeixement de la seva trajectòria professional. Ramon Sánchez Martí dirigeix la companyia Titelles Guinyol Didó de Vilanova i la Geltrú i va voler compartir el premi amb la seva companya Teresa Izquierdo.

Abans de representar per als assistents un fragment dels Balls Populars de Catalunya amb els titelles de la companyia, la Politxinel·la de Guinyol Didó va tenir un emotiu record per al mestre titellaire Ezequiel Vigués i Mauri, àlies Didó, i la seva esposa Teresa Riera i Llisas, tots dos nascuts a Terrassa. Titelles Guinyol Didó va representar la comèdia de titelles “L'Espavilat” dissabte dia 14, dins la programació del Festival.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent