Flash

S'obre dijous al vespre al Vila Lauren una sala de bitlles amb 16 pistes

EL PUNT 12-11-2003 7:31 Lectures 1195

Arxivat a:


El grup Vila Bowling obre dijous al vespre una sala de bitlles dins del complex d'oci i els multicinemes Vila Lauren. La sala està equipada amb 16 pistes de joc, a més de diversos espais dedicats a l'oci tradicional, com ara futbolins, billars, màquines d'aire, dards i cistelles de bàsquet. En total s'han equipat més de 1.800 metres quadrats d'instal·lacions amb la tecnologia de Qubica, una de les empreses més conegudes del sector de l'oci. La inauguració oficial es farà dijous a les 8 del vespre; hi assistiran diverses autoritats de la comarca, i també els responsables de Vila Bowling, Gibert López-Atalaya i Antoni Badimon. Aquesta és la primera sala de bitlles que obre Vila Bowling a Catalunya, segons informa la mateixa empresa.


Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No