Festa Major 2018

El lema 'Encén-la' encapçala la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell 2018

Una proposta atrevida i sorprenent del dissenyador Jordi Caralt escollida com a imatge de Santa Anna 2018

Redacció El Vendrell 25-04-2018 12:48 Lectures 1877
El lema 'Encén-la' encapçala la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell 2018. Ajuntament del Vendrell

El lema 'Encén-la' encapçala la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell 2018. Ajuntament del Vendrell

Els administradors de Santa Anna han presentat aquest dilluns la imatge gràfica que identificarà la Festa Major del Vendrell 2018, del 25 al 28 de juliol. El disseny ha estat seleccionat d'entre un total de 12 propostes rebudes en un concurs que ha comptat al jurat amb l'artista plàstic Joan Descals, la dissenyadora gràfica Eva González i la ceramista i escultora Roser Oter, juntament amb el mateix equip d'administradors.

El creador, el dissenyador vendrellenc Jordi Caralt, ha plasmat una interpretació de Santa Anna al logo i al cartell, una proposta atrevida i sorprenent que fuig de la iconografia que en els darrers anys s'utilitzava en la imatge de la Festa Major del Vendrell.

Caralt explica que és un treball figuratiu amb alguns detalls a comentar. La interpretació de Santa Anna contè la corona de la imatge i unes franges que representen el patró del teixit de la figura. Alhora, i jugant amb el lema 'encén-la', l'expressió busca plasmar els sentiments que encén la Festa Major a través de la llàgrima i el somriure. Pel que fa als colors, el blau ens parla del vespre, la nit i la frescor necessària a ple estiu. El groc apel·la a la llum i, fins i tot al daurat. Per últim, i emfatitzant també l'eslògan de la festa d'enguany, unes bombolles de colors simbolitzen un esclat d’emocions que, alhora, acosta la imatge al concepte de festa.

Els administradors han anunciat també que el divendres 4 de maig es desvetllarà un altre dels grans secrets de la Festa Major: les nits musicals de Santa Anna. Serà en un acte públic a la plaça de les Garrofes a partir de les vuit del vespre amb alguna sorpresa inclosa.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres