Obra de Margarita Melgar

Vallcarca acull el rodatge de la TV movie "La mujer del siglo"

El llibre de Margarita Melgar ha estat adaptat per a la televisió i té previst rodar al Garraf, Vilafranca del Penedès, Argentona, Cerdanyola del Vallès, l'Hospitalet i Barcelona

Redacció Sitges 08-05-2018 10:55 Lectures 2326
Vallcarca acull el rodatge de la TV movie

Vallcarca acull el rodatge de la TV movie "La mujer del siglo". NODE Film Clúster

El nucli de Vallcarca acull el rodatge de la TV movie "La mujer del siglo", una adaptació del llibre de Margarita Melgat de la mà de RTVE amb Diferent Films, Televisió de Catalunya, À Punt Mèdia i Voramar Films. El rodatge passarà per les localitats d'Argentona, Cerdanyola del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Vilafranca del Penedès i el Garraf.

La novel·la està ambientada a la ciutat de Barcelona a principis del segle XX, i Elena Martín, Nora Navas, Àlex Monner i Bruna Cusí són els protagonistes de pel·lícula. La història parla de Consuelo, una dona òrfena que vol saber de la seva procedència. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres