Art i sorpresa

Èxit del segon Escenari Secret convocat pel Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca

Una iniciativa que facilita una experiència cultural més enllà de la música i la dansa, on el lloc, la sorpresa, el tracte personalitzat i la proximitat també juguen un paper molt important

Redacció Vilafranca del Penedès 21-05-2018 18:07 Lectures 1546
Èxit del segon Escenari Secret convocat pel Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Èxit del segon Escenari Secret convocat pel Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès amb el suport de la Diputació de Barcelona i de Bodegues Pinord van dur a terme el passat divendres i per segon any l’Escenari Secret, un premi al seu públic.

Tot va començar amb la convocatòria, que prèviament s’havia fet al públic més fidel a la programació d’espectacles professionals de cal Teatre Cal Bolet i de l’Auditori Municipal. El punt de trobada era a les 20.45h al Teatre Cal Bolet i cada assistent podia convidar una altra persona que habitualment no anés al Teatre ni a l’Auditori.

Ningú no sabia on anava ni què anava a veure i, precisament, aquest és un dels atractius de l’Escenari Secret: el factor sorpresa. Finalment es va desvetllar el misteri. Es va acompanyar al públic a l’edifici de l’Enològica on va poder veure la representació de dos espectacles.

En primer lloc el públic va assistir a l’espectacle de dansa, De Norte a Sur de la companyia Colectivo Ache protagonitzat per les ballarines Helena Canas i Maria de Acha. Una peça de dues dones que es reflecteixen l’una en l’altra i on les seves accions s’influencien mútuament. Una obra plena de força i moviment.

Seguidament el regidor de Cultura, Raimon Gusi va agrair l’assistència del públic assistent a la vesprada convidant a una copa de cava mentre es podia visitar el soterrani de l’Enològica, una instal·lació gens coneguda per al públic vilafranquí.

Paula Valls va ser l’encarregada d’obrir l’espectacle de música amb un repertori del seu disc I am, un disc més intimista i on els silencis també parlen. Paula és una jove cantant i compositora que es perfila com una estrella emergent de la música negra.

Acabades les actuacions es va oferir un refrigeri amb vins de les Bodegues Pinord, celler col·laborador.

Així va cloure el segon Escenari Secret que va ser agraït i valorat de manera molt positiva per tot el públic.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No